Проектиране, изграждане и монтаж на отоплителни системи и съоръжения на биомаса.
Вентилконвектори Hammer, модел Mulan
"Ератерм Инженеринг" ЕООД • Всички права запазени • eraterm_erato@abv.bg
Ератерм Инженеринг
За нас | Е-магазин | Контакти
Контакти
Галерия
Оферта за инсталация
Промоции
Ценова листа
За нас
Многофункционалните вентилконвектори HAMMER, модел Mulan са подходящи за стенен, таванен или подов монтаж.
Двутръбният конвектор лесно може да се трансформира в 4 тръбен само с монтирането на една допълнителна серпентина. Бързият демонтаж на кутията го превръща в модел от открит тип. Възможност за ляв или десен монтаж.
Паспорт на вентилконвектори Hammer, Mulan
Външните капаци са произведени от поцинкована, предварително боядисана, стоманена ламарина и здрави синтетични странични ъгли. Пластмасовата решетка има фиксирани жалузи и дава опция за обръщане на въздуха в две различни посоки. Вътрешната част е направена от поцинкована стомана с изолация. Серпентината представлява медна тръба без заварки и високо ефективен жалуз, покрит от алуминиеви панели с общи разширения. Проектирана е чрез специален софтуер и е тествана в лабораторни условия, за да се гарантира качеството на крайния продукт. Движението на носителите е противоток, което прави конвектора високо ефективен.
Серпентиновият колектор е изработен от висококачествен месинг, с по-малка загуба на налягане на водата и фабрично монтиран обезвъздушител.
Допълнително като опция може да се изберат термостати Hammer модел HR 107 и/или модел HR 2008.
HR 107 е термостат, подходящ за управление на вентилконвектори HAMMER.
На предния панел на термостата има удобен бутон за регулиране на температурата с ясно разграфена скала, превключвател за скорост на вентилатора ВИСОКА-СРЕДНА-НИСКА (HIGH-MED-LOW) и превключвател за избор на режим на работа ОТОПЛЕНИЕ-ИЗКЛЮЧЕН-ОХЛАЖДАНЕ (HEAT-OFF-COOL).
HR 2008 са дигитални термостати, предназначени за контрол на отоплителната система по зададена стойност на стайната температура в жилищни, производствени и административни сгради. Подходящ за 2 и 4 тръбни вентилконвектори.
Термостата е удобен, с модерен дизайн, вписващ се във всеки интериор. Има голям LCD дисплей, който показва режима на работа (охлаждане, отопление или вентилация), скорост на вентилатора, стайна температура, зададена температура. Панелът е оборудван с бутони за достъп до различните функции на термостата.
Предлагат се различни модели на термостатите, подходящи за различни експлоатационни цели.
Продукти