Проектиране, изграждане и монтаж на отоплителни системи и съоръжения на биомаса.
Високостенен вентилконвектор Hammer
"Ератерм Инженеринг" ЕООД • Всички права запазени • eraterm_erato@abv.bg
Ератерм Инженеринг
За нас | Е-магазин | Контакти
Контакти
Галерия
Оферта за инсталация
Промоции
Ценова листа
За нас
       Високостенният вентилконвектор е предназначен да внесе комфорт с ефективна и тиха работа. Елегантният външен вид в сребристо бяло допълва всеки интериорен дизайн, а микропроцесорът осигурява
Паспорт на високостенен вентилконвектор Hammer
прецизен контрол, отнасящ се до околната среда. Външната част на конвектора е изработена от издръжлива, огнеопорна пластмаса от акрилонитрил-бутадиен-стирен (ABS).
           Водната серпентина е с голяма топлообменна повърхност и си служи с най-новата технология при оребрен профил. Той комбинира съвременна технология заедно със сигурността на традиционното тръбно устройство. Серпентината е окомплектована с обезвъздушител.
           Във високостенния вентилконвектор се влагат само специално проектирани и тествани EC - мотори, позволяващи на тангенциалното колело на вентилатора да осигури оптимална работа по отношение на ефективност на вентилацията, както и тихо функциониране.
           Филтрите на конвектора са стандартни за високостенните модели, демонтират се лесно и могат да се перат. Връхчетата, разположени на предната част на модула, могат да се отключват, позволявайки на филтъра да бъде приплъзнат лесно надолу и да се премахне. Не са нужни инструменти, нито оборудване за демонтаж.
           Всички високостенни вентилконвектори са оборудвани с дефлекторни листа и независими перки, определящи посоката, позволяващи на подавания въздух да се разпределя автоматично, а на вентилалцията и посоката да бъдат персонализирани.
           В окомплектовката на вентилконвектора за високостенен монтаж e включенo дистанционно управление AA04-ST-YK-001. Допълнително като опция може да се избере изнесено управление за стена АА04-ST-XK-001.

Продукти